Shop til you drop

Efter ett otroligt givande besök på Arbetsförmedlingen tog jag en sväng på stan. Brukar aldrig hitta något här i Hudik men tänkte att jag skulle ge det en chans nu. Det första jag hittade var klippboken till jobbet. Nice! Sedan blev det visst lite mer grejer också. Ett par baggyjeans från VeroModa, en jeansskjorta från Gina och så var jag visst tvungen att köpa ett par sneakers från Björnborg. Även ett par leggings och andra "bra att ha saker" följde med hem. 


Gillar att de är helt svarta så de funkar till allt. Jag är inte som alla andra tjejer som älskar att köpa skor, så därför gillar jag när de passar till mycket.

Nu ska jag slänga ihop en kycklingsallad och sedan blir det nog träning. Gruvar mig lite för hur svag jag kommer att vara idag. Men det får man väl vara efter ett sommaruppehåll?Hmm. Det var visst ingen träning idag! Hade kollat fel. Får väl bli en promenad idag då så får jag gruva mig till i morgon istället... F*n också. Var lite laddad faktiskt. Hoppas att jag inte tappar det till i morgon...

Ny vecka...

Visst innebär måndag ny vecka med nya tag? Vi får hoppas att det blir så även för mig. Jag kommer att börja dagen med att gå till Arbetsförmedlingen. Kommer det att leda till nya tag? Förmodligen inte! När jag ändå är på stan ska jag kolla efter en klippbok till jobbet. Kommer det att leda till nya tag? Troligtvis! Det är lite svårt att hitta just en sån bok jag söker, men har jag tur kommer det att lösa sig. Dagen kommer nog att avslutas med Body Pump. Kommer det att leda till nya tag? Förhoppningsvis! Det är ett steg i att förminska mig själv.

I helgen var jag som sagt hos mamma och pappa. Gjorde en deal med pappa. Jag körde in min bil i garaget och fick den lagad och i utbyte klippte jag gräset. Iförd hörselkåpor med radio är det rätt ok, så jag tycker dealen var bra. Lite gratis motion där... Annars bestod helgen av mycket mys med mina små hjärtan. Det är rätt mysigt att vakna av en 4-åring som kommer och kryper ner i sängen och myser. Eller att se den totala lyckan när en 2-åring får en chokladbit. Eller varför inte få ett stort leende från en 2-månaders liten tös. Men också att höra när 7-åringen berättar om sin första vecka i skolan. Totalt kravlös kärlek!

JO! Jag har ju ätit surströmming i helgen! Har fortfarande inte bestämmt mig om jag tyckte om det eller inte. Jag kan nog säga att jag inte kommer att längta efter det som min karl kan göra, så gott var det inte, men jag kommer kanske att ge det en chans till.

Nä, nu väntar duschen innan jag ska få en ny handlingsplan gjord till mig. Undra vad mer de kan planera än att jag ska fortsätta söka jobb?

Kortare

Idag blev det en tur till frissan. Så skönt att bli klippt! Det är konstigt det där vad man pratar om med sin frissa. Idag kom vi in på allvarliga saker. Som om vi var hur bra vänner som helst, trots att jag faktiskt endast går dit och betalar henne för att hon ska ta en svängom med saxen i mitt hår. Nä, det var skönt att få det lite kortare igen. Välbehövligt om inte annat.


Kort på den ena sidan       Och långt på den andra

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på att D´s kusin hör av sig. I ett kort förvirrat ögonblick lovade jag att jag kunde vara chaffis i kväll så det är väl bäst att försöka hålla sig vaken. Jag brukar bli så himla konstig och ännu tröttare om jag somnar en stund.  

I morgon bär det av till Norrfjärn för att tillbringa helgen med mamma och pappa. Så skönt att komma hem ibland. Hörde att det var lyskväll också så det är inte omöjligt att det slinker ner lite vin och att man tillslut hamnar på stranden framför en brasa. Mysigt!