Bloggtorka?

Jag har inget att blogga om och därför blir det också tomt här. Mina hjärna är avstängd den här helgen efter att ha jobbar på högvarv ett tag nu. Det är skönt. Jag går i underställ och tokslöar här hemma. I fredags åkte vi till Fjärn och grattade mamma. Alltid lika skönt att komma hem och slöa. Lördagen bjöd på ett besök hos farmor, promenad på stranden (i ett skoterspår) middag hos svärföräldrarna och mys med lilla Wilma. Sjukt skön helg alltså. Precis som den ska vara.

För att väcka kroppen efter denna dvala och göra den beredd på veckan som väntar blir det ett BodyPump pass i eftermiddag. Ska bli skönt att plåga mina stackars muskler igen.

Grattis

Idag fyller min kära mamma år. Hon är bra go hon, den bästa faktiskt. Hon sätter alltid andra i första hand och prioriterar bort sig själv. På gott och ont kan jag tycka eftersom hon ibland måste tänka lite mer på sig själv. Men hon är guldvärd och ställer alltid upp och hjälper till så mycket hon kan.

En stor kram till dig idag mamma! Jag älskar dig!

Dagens ros

Den största ros som finns borde vår vaktmästare få. Han är hur duktig som helst. Sådana här dagar när det snöar jobbar han jämt känns det som. När jag åker på jobbet är han redan här och kör runt i sin lilla traktor och skottar. När jag kommer hem är han kvar och när jag går med hunden vid 22.30 kämpar han på än. Jag mötte honom nu på lunchen och han såg faktiskt riktigt trött ut och sa att det gärna fick bli slut på eländet nu. Han sa också att det gärna fick komma 0,5 dm åt gången då och då och inte 0,5 m. Jag förstår honom. Lite svårt att hina med sig när man knappt hinner göra klart på ett ställe innan det snöat igen på ett annat. Nä, han är duktig. En stor eloge!