Man tager vad man haver

Middagen skulle tillagas. Spagetti och köttfärssås stod på menyn. När köttfärsen och löken bryts slås vi av upptäckten att de krossade tomaterna var slut. Efter lite rotande i kylskåp och skafferi hittade vi Heinz chilisås, tomatpuré och creme fraiche. I med det och vips... så hade vi gjort nåt skitäckligt. Det var inte gott, men funkade som bukfylla. Resterna som blev kvar och och som annars brukar bli min lunch åkte dock i soporna. Jag äter det inte gärna igen om jag inte måste...

Egentligen skulle vi kanske inte väntat oss så mycket. Varken jag eller D är några mästerkockar, så att släppa oss lös på improvisation i köket kunde bara sluta på ett sätt. Men nu är vi mätta och det är väl det som är meningen med mat har jag hört.

1 Sofia:

skriven

men vännen då! jag använder ofta chilisås i, men om ni inte har grädde så ta mjölk med lite redning nästa gång. Det var nog creme fraichen som gjorde det konstigt ;)



Man lär sig nåt varje gång man improviserar!

Kommentera här: