Mammas helg

Har grattat bästaste mamman hela helgen. Att hon inte ville bli uppvaktad struntade vi i och överraskade henne med en riktig brakfest igår. Tårar av glädje rann på hennes kinder till och från under kvällen och allt var hur bra som helst. Alla var där för hennes skull och det var så roligt att se. Det är hon värd, min mamma.

Älskar dig mamma!

Varning utfärdad för allmänheten

I morgon fyller min mamma år. 60 närmare bestämt. Men det pratar vi inte om. Hon väljer nämligen att inte fylla år så vi i familjen väljer istället att ta hand om henne hela dagen och skämma bort henne på samma sätt som hon annars skämmer bort oss.

Men (det kommer alltid ett MEN) det innebär att jag kommer vara tvungen att visa mig i bikini! Modellen på min kropp är inte gjord för att visas i ett så litet tygstycke utan borde döljas. Gärna under lager på lager med kläder. Jag är blek, jätteblek. Nästan genomskinlig (älska vintern). Jag är dessutom fet. Visst, av en väldigt trevlig anledning, men det är inte heller jättetydligt att det växer ett pyre i mig. Jag skulle lika gärna kunna ha ätit lite för mycket under en längre tid samtidigt som jag bosatt mig i soffan. Otrevligt! Men vad gör jag inte för min mamma. Det är hon värd.

Ska iallafall raka benen och hoppas på att det hjälper lite. Mycket tveksamt, men är man desperat tar man till alla knep man har. Annars får jag bära runt på den 1åriga brosonen som en sköld.

Hantverkare

Jag har aldrig haft nå med hantverkare att göra tidigare. Förutom svärfar då, men han lånar vi ju in på fritiden vilket gör att han passar tiderna väldigt bra. Men de andra, som man bokar tid med, de har jag inte arbetat med tidigare. Men nu vet jag vad folk menar.

Satt igår och väntade på ett hantverkare som skulle komma och lämna offert på vårt badrum. Innan kl 15 skulle han höra av sig för att vi skulle hinna på banken. Det gjorde han iof. 14.50 ringer han och säger att han inte hinner. No shit sherlock. Men snäll som han var bokade han in en ny tid. Mellan 9 och 10 idag skulle han komma. Att han bara var 50 minuter sen ser jag som ett enorm framsteg. Han dök ju upp iallafall. Att det tog 7 minuter för honom att mäta rummet och berätta att han skickar en offert var sedan skrattretande.

Men nu är det gjort iallafall. Antar att de inte drar ut på det lika länge när de sedan ska göra jobbet. Då får de ju betalt för det.