BRÖLLOP

Det här är ett tidsinställt blogginlägg för jag är inte här :) 

Det är med pirr i kroppen jag befinner mig i Vindelns kyrka. Jag misstänker att det kommer rinna både en och två tårar av lycka på kinden om en liten stund. Det är nämligen kärlek i luften! Idag gifter sig min äldsta bror med sin Anna. Min älskade fina trygga Andreas. Det är din dag idag och jag hoppas att den blir perfekt. Du är värd all kärlek och lycka du kan få och jag är glad att jag får dela den här dagen med er.
 
Nu smäller det och i kväll är det fest!

Rastlös!

Alla som har småbarn längtar då och då efter den där stunden när man är ensam. När man kan göra vad man vill eller kanske rent av ingenting. Jag har den stunden nu. Och jag har skittråkigt. Jag är rastlös och vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv. Stackars pappa får lyssna på mig när jag pratar på om ingenting för att fördriva tiden. Irma kör nog gärnet med farmor just nu och jag borde lägga mig på soffan och njuta. Men nä, jag vankar av och an och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka snart. Man är ju inte riktigt klok.

Sova borta

Här är det en spänd mamma som skriver. Snart kommer min pappa och hämtar mig och sedan bär det av norrut. Det i sig gör mig inte så nervös. Pappa är snäll och norrlänningar är trevliga. Nä, innan vi åker ska vi lämna av lillfröken hos farmorn och farfarn. Hon ska nämligen spendera helgen tillsammans med dem medan jag och D är ute på roligheter. Jag litar helt och fullt på att Irma kommer att ha det hur bra som helst, och hon kommer garanterat överösas med mer kärlek än hon klarar av. Men vi då? Hur ska jag och D klara två nätter utan gotrollet.

Det ska bli otroligt skönt att bo på hotell och få rå om varandra. Jag och D har inte gjort något bara vi två, så det är verkligen på tiden. Men jag kommer att längta sönder mig.

Nä, nu ska jag tänka på hur skönt det kommer bli att sova ut. Eller äta frukost utan att bli bjuden på ett redan uppmjukat smörgåsrån. Eller borsta tänderna utan att någon drar ut allt papper på toarullen under tiden. Det tar vi på måndag igen.