Livet

Ibland är man bara så där löjligt lycklig!

Screw you!

Igår kom smaken tillbaka och idag firas det med såväl ett halvt wienerbröd som en hel pizza. Även en muffin planeras slinka ner under kvällen. Idag firar jag att jag är frisk och visar fingret åt karaktären.

Laddade batterier

Vilka härliga tjejer jag håller på att lära känna! Idag har vi suttit tre stycken i en soffa och druckit drinkar. Vi hade till och med en egen bartender som servade oss. Glasen fylldes inte på, utan in kom ett nytt med en ny drink innan den gamla ens var slut. Och alla var det olika sorter. Ibland fylld med hallon, ibland lime och alltid lika god. Jag tackar mitt smaksinne för att det valde att smyga tillbaka just ikväll.

Tanken var att jag skulle följa med dem ut också, men där sa huvudet stopp. Jag får nog erkänna att jag inte är helt hundra än. Med tanke på att det i morse knappt kändes som jag skulle orka gå till Maria, och skulle jag orka skulle jag dricka läsk, så tycker jag att jag var duktig.

Nu väntar sängen och i natt tillbringas den på D´s sida! Han har nattpasset. Och morgonpasset! Sovmorgon för mamman i morgon.