Listor

Jag älskar att göra listor och skriver alltid upp allt. Det är packningslistor, to do-listor, shoppinglistor och sånna saker. Jag misstänker att det är det lilla kontrollfreaket i mig som får sitt behov tillfredsställt då. Jag älskar att få stryka saker, men får inte panik om de inte blir gjorda. Det är mest grejen att ha dem uppskrivna så jag kommer ihåg att det ska göras - nångång.

I måndags skrev jag en lång lista där "dammsuga" var en punkt. Den ströks samma dag. I dag la jag till en ny punkt på listan som löd "dammsuga". Jag misstänker att samma punkt kommer hinna dyka upp både en tredje och fjärde gång innan de övriga sakerna också hunnit strykas.

Mia ställde tidigare idag en diagnos på mig, och jag börjar tro att hon har rätt. Jag lider helt klart av nånting.

Omringad av de bästa

Irma har världens bästa mor-  och farföräldrar. Igår råkade jag nämna i förbifarten för mamma att Irma har dåligt med sommarkläder. Det rådde mormorn bot på och köpte både shorts, klänning och t-shirt från Åhlens åt lillfröken. När vi sedan kom hem fick vi besök av farmorn och farfarn som hade med sig två par byxor.

Tack tack tack! Ni är helt underbara allihop!

Synad

Idag har jag blivit granskad, både utvändigt och invändigt. Under förmiddagen var jag på ett mycket spännande möte och direkt efter det iväg på hälsocentralen för att ta ett blodprov. Därefter mötte upp mamma och Irma för en fika på Dackås.

Nu har jag precis hängt den sista maskinen med tvätt och ska hoppa i pyjamasbyxorna innan jag kryper upp i soffhörnet. Egentligen borde jag gå och lägga mig för det verkar som att lilla fröken här hemma har svårt att komma till ro i kväll. Har vi otur blir det en natt med mycket vyschande (hur stavas det?) och vaggande.