Planerar och funderar

Och här inne var det lugnt som vanligt... Vi har fullt upp just nu med planeringar av olika slag som tar massa tid. Det är lånelöften, husvisningar, lägenhetsvärderingar, dagisplanering och andra vuxenpoäng som ska betas av här framöver. Tankarna snurrar och dagarna går i ett.

Men nånstans där mitt i allt hinner vi kramas en hel del också, min lilla trollunge och jag.

Vintertid

Eftersom vi ställer tillbaka klockan i natt kommer den här familjen alltså att göra morgon kring 5-snåret i morgon. Trevligt. Dags att sova nu med andra ord. God natt!

Helg?

Tvättstuga, middag i farten och en tokstökig lägenhet känns inte riktigt som fredag, men det är tyvärr den tråkiga sanningen hemma hos oss. Jag har precis hämtat upp den sista maskinen med tvätt och har äntligen landat i soffan med en stor skål godis och Skavlan på i bakgrunden. D är ute i svängen med ett gäng grabbar och Irma sover, så precis just nu njuter jag av ensamheten. Visst är den skön ibland?
 
I morgon börjar vi dagen med två husvisningar innan jag åker och jobbar några timmar. Men sedan ska jag ta helg på riktigt, och det på allra bästa sätt. Middag tillsammans med familjen Winberg är planerad och det ska bli så jäkla mysigt.
 
Amanda Jensen uppträder precis på Skavlan med en superskön låt.
 
Nä, nu ska jag leta reda på en köttbit att slänga in i ugnen över natten. Tjälknöl står på menyn i morgon. Sov gott!