10 månaders väntan

9 månader tog det för min kropp att baka en bebis och göra sig av med den. En glasbit däremot tog det 10 månader för kroppen att få ut. Och då hade den inte bakats alls utan såg precis lika dan ut som den gjorde när jag fick in den i mig.

Det var när jag låg på sjukhuset i Bollnäs som hände. Sköterskan tappade ett glas i mitt rum som gick i miljoner småbitar. En av bitarna fastnade i min strumpa som sedan fastnade i tummen när jag använde tummen som skohorn. Men i helgen, efter att ha jävlats med den i 10 månader, fick jag alltså äntligen ut den. Den var inte stor, men tillräckligt för att göra ont.
 

Korkade SD-människa!

Att Erik Almqvist nu flyttat till Ungern visar ju hur mycket, eller snarare lite, SD-människorna har innanför pannbenet.

Han har alltså företrätt Sverige Demokraterna. Ett parti som tydligt visar sitt motstånd mot mångkulturalism och invandring. Innebär inte hans flytt till Ungern att han nu själv är en invandrare? Innebär inte flytten att han är med och skapar ett mångkulturellt samhälle i Ungern?

Hur tänkte du nu Almqvist?

Börjar jag bli gammal?

Det går en våg på bloggar, Facebook och Instagram där alla lägger upp quotes (citat) i tid och otid om allt. Och förlåt om nån tar illa upp, men jag förstår faktiskt inte grejen med att publicera saker som andra har skrivit, sagt eller gjort. 
 
Det är en sak om citatet används för att förstärka något man själv skriver, men att bara lägga upp bilden för att man blev inspirerad av den, det tycker jag är tråkigt. Lite som att kopiera någon annans blogginlägg för att det var bra skrivet.
 
Nä, jag kommer nog att fortsätta göra som jag alltid gjort, visa små valda delar av mitt liv, och ingen annans.