Sista dagen

Kl 16 i eftermiddags stämplade jag ut från jobbet för sista gången på ungefär 15 månader. Det ska bli så otroligt skönt att få några dagars vila innan nästa äventyr tar fart...

Farao

Har ni hört NRJ´s senaste stjärngäst? Farao Goth. Han hälsar på då och då och förgyller dagen. Han är underbar och jag drömmer om att ha någon som honom i min umgängeskrets. Jag skulle troligtvis skrattgråta mest hela dagarna.

Snälla se ett av många klipp med honom här.
 

Andas lite egen luft

Daniel och Irma åkte för en stund sedan till farmor och farfar medan jag stannade hemma och njuter av tystnaden en stund. Det kan låta egoistiskt, men just nu är det precis vad jag behöver. Tid för mig själv. Inom en snar framtid kommer den tiden nämligen vara helt förbi, så att få njuta helt för mig själv är väldigt uppskattat nu. 

Man kan kanske tycka att jag skulle passa på att vila medan de är bort, men mina höfter gör för ont. Att ligga ner är en pina för tillfället. Så istället har jag passat på att tvätta babyskyddet, vagnen och alla täcken, kuddar och lakan som hör till. I eftermiddag hoppas jag att skruvar ihop bebis babybay. När det är gjort är ska vi bara packa BB-väskan, sedan är vi redo. 

19 dagar kvar innan BF.