Julen

Julafton i all ära, men juldagen är nog ändå bäst. Lilla familjen samlad, pyjamasbyxor på hela dagen, skratt i snön och lek med julklapparna. Vi funderade ett tag på att åka iväg nånstans men bestämde rätt snabbt att vi bara ville vara hemma. Så otroligt skönt och välbehövligt.

Julen har varit en succé. Från det att vi vaknade i Fjärn och Irma med glittrande ögon berättade att den största julklappen var hennes, till det att tomten varit på besök i Idenor och Irma kunde konstatera att tomten var väldigt snäll. Tomten fick dock ingen kram, men Irma skynda sig att ropa efter honom (eller egentligen henne i vårt fall faktiskt) att skynda sig till Alvina, Norah och alla barnen. Så omtänksamt och osjälviskt att jag blev stum. 

2014 års jul har nu snart passerat och den har varit över förväntan. Det var första året som Irma var helt med på noterna och det bidrog säkert. Hon har haft full koll på tomtar, julklappar och julgran, vilket gjort allt extra mysigt. Men nu ska det faktiskt bli skönt att plocka undan julstjärnor, kulor och lull lull också. Pyntet brukar nämligen inte bli långvarigt hos oss. 

Kommentera här: