30 år

Grattis till mig på min dag idag. 

30 år. Helt sjukt. I går höll jag öppet hus för släkt och familj, och idag njuter jag av lugnet tillsammans med Henning medan Daniel jobbar och Irma är på dagis. Smörgåstårta till lunch och rester efter gårdagens tårta till efterrätt. En riktigt skön dag alltså.  

Jag vill passa på att tacka alla för presenterna och för att ni kom hit igår. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag är omgiven av de bästa. Tack!

Hemmet faller sakta men säkert på plats

Tavlor, foton, blommor, lösningar för Irmas teckningar, möbler, mm, mm. Allt faller det sakta på plats. Nu saknar jag bara lite dekorationer. Ni vet lullull i form av ljusstakar och sånt. Men det löser sig förmodligen det också snart. 

Så roligt att få göra om och byta ut. Få bort sånt som en gång passade i lägenheten men som nu inte alls kommer till rätta. Få göra detta till ett hem att trivas i fullt ut. 

Magsjuka är vågens bästa vän

Hade det inte varit för att matintaget varit minimalt de senaste dagarna hade jag jublat nu när vågen visade massa minus. Men i takt med att aptiten ökar kommer även vikten göra detsamma. Tyvärr...