Jobbet knackar på

Gick och la mig kl 21 med en skön känsla i magen. Tidig kväll och jag såg fram emot att få sova så jag skulle orka kommande vecka. Men jag hann visst bara sova 45 min innan telefonen och jobbet ringer. Strul som måste redas ut precis då och vips så var min sömn avbruten. Nu, 1,5 timmar senare, är de någorlunda utrett och inget som inte kan vänta till i morgon. 

Det som återstår nu är att kunna somna om. 45 min sömn för att plötsligt bli väckt och skicka upp pulsen till max gör att det inte är jättelätt att somna om. Förhoppningsvis ska en pod göra susen. Det är det bästa jag kan rekommendera er för att somna. Grymt effektivt.  

Utefix

Jag är så glad att åren med en riktigt liten bebis är över. Första sommaren i huset bodde vi inomhus (nere i källaren) för att amma, amma och amma medan värmen utanför stod kring 30 grader. 

Förra sommaren gick åt till dränering, och när det var "över" skulle man passa, passa och passa. Passa så den då ettåriga lillebrodern inte åt sand, inte ramlade utför nån trapp, inte kröp i leran  osv osv. 

I år däremot. Vilken skillnad. Idag har vi varit ute hela dagen och barnen har lekt medan vi kunnat göra massor. Självklart behövs det fortfarande passas, men inte alls som förut. 

Att vi dessutom är i en återställningsfas är helt fantastiskt. Sakta växer en trädgård fram efter dräneringen och jag älskar att hålla på. Det sägs att det är bra för din hälsa att påta i trädgården och jag kan banne mig skriva under på det. Jag mår så bra med lite skit under naglarna. 

När det är på gränsen

De senaste två veckorna har jag haft så intensivt på jobbet att näsan varit precis ovanför vattenytan. Ni vet så där så man guppar till i bland, får en kallsup, hostar, men fortsätter trampa vatten.

Men så idag, plötsligt, kände jag att jag fick mark under fötterna. Jag kunde kliva upp så jag bara hade vatten till axlarna. Jäklar vad lätt det blev att andas. Och jäklar vad trött jag är.

Hemma ligger vinet redan på kylning, och det ska jag säga er. Jag är så värd mysbyxor, soffhäng och vin nu. Hej helg!