Shop til you drop

Efter ett otroligt givande besök på Arbetsförmedlingen tog jag en sväng på stan. Brukar aldrig hitta något här i Hudik men tänkte att jag skulle ge det en chans nu. Det första jag hittade var klippboken till jobbet. Nice! Sedan blev det visst lite mer grejer också. Ett par baggyjeans från VeroModa, en jeansskjorta från Gina och så var jag visst tvungen att köpa ett par sneakers från Björnborg. Även ett par leggings och andra "bra att ha saker" följde med hem. 


Gillar att de är helt svarta så de funkar till allt. Jag är inte som alla andra tjejer som älskar att köpa skor, så därför gillar jag när de passar till mycket.

Nu ska jag slänga ihop en kycklingsallad och sedan blir det nog träning. Gruvar mig lite för hur svag jag kommer att vara idag. Men det får man väl vara efter ett sommaruppehåll?Hmm. Det var visst ingen träning idag! Hade kollat fel. Får väl bli en promenad idag då så får jag gruva mig till i morgon istället... F*n också. Var lite laddad faktiskt. Hoppas att jag inte tappar det till i morgon...