Helgens upptåg

Det som var tänkt om en grillfest med Eurovision song contest slutade med The Kristet Utseende på Bockarna. Återigen lyckades vi med konsten att ha en riktigt rolig kväll.

Det började med att vi trotsade de gigantiska vattendroppar som försökte stoppa vår grillning. Med D´s keps på huvudet och med köttförpackningen över brödet ignorerade vi vattnet och höll ut till solen äntligen lyckades trycka sig fram mellan molnen.

Sedan blev det dags för oss att bege oss in till soffan för att börja kritisera alla uppträdanden i Eurovision. Och oj vilket jobb vi hade. Det fanns hur mycket som helst att anmärka på. Att vi bäst minns mannen som helt oanmäld springer upp på scenen och börjar dansa säger väl en hel del av tävlingen och dess inverkan på oss.

Vi gav upp när rösterna började fördelas och begav oss istället ner på stan. När det blev bockarna och Kristet slog hjärtat på Gnarpstösen kullerbyttor. Att jag, i min blårutiga kjol, inte alls passade in på ett dansgolv bestående av svartrockare gjorde inte speciellt mycket. Jag släppte lös allt jag hade till Kairos fjollor och trivdes som fisken i vattnet.

I tunna skor, strumbyxor och kjol åt vi en mjukglass medan vi gick hem i natten. Nu är sommaren snart här!