Problemhy

Dyrt var det, men omtyckt bland vänner, och funkar det är det värt varenda krona. Kampen mot problemhyn har börjat.

Jag återkommer om några månader med ett utlåtande.

Jacklös

Ni vet väl om att ni måste gå klädd i skinnjacka eller kavaj i höst? Något annat är inte att tänka på. Och skulle du ändå komma på tanken finns detta "något annat" ändå inte att köpa i butikerna och så var problemet löst.
 

Upp på cykeln igen

Idag har jag äntligen släpat mig iväg på träning igen. 4 kilo (!!) gick jag upp nu i sommar och det känns jag lova. Jag vantrivs med hur jag ser ut och måste göra nåt åt det. Träning och bättre kost är med andra ord ett måste framöver!

Den här veckan kör Friskis och Svettis prova-på-vecka så jag drog med mig Mia och körde ett pass spinning. När jag pluggade i Sundsvall gick jag regelbundet och älskade det, men sedan jag flyttade hem har jag inte varit på ett enda. Det var lika roligt idag som det var för flera år sedan och jag tror att jag ska fortsätta. Men jag är lite i valet och kvalet... F&S har inte lika bra styrkepass som exempelvis Hydikgympans bodypump och Hudikgympan har inte spinning. Visst skulle jag kunna gå på nåt annat ställe också, men jag har inte lust att slänga ut en förmögenhet på träning och inte tiden heller för den delen. Jag träffar Irma lite som det är redan nu och att minska den tiden för att jag ska träna känns inte helt rätt.
 
Men det lutar åt F&S. Kanske ska ge dem en chans den här terminen så får jag byta tillbaka till våren om det skulle kännas helt galet.
 
Vad har ni för erfarenheter av F&S?