Gräs?

För några veckor sedan var Irma lite rädd för ett par hästar som hon och Daniel träffade på. Daniel skulle lugna henne genom att förklara att hästar inte äter människor när följande konversation uppstår:

D: Vet du vad hästar äter till frukost?
I: Nä
D: Gräs.

D: Vet du vad hästar äter till lunch?
I: Nä
D: Gräs

D: Vet du vad hästar äter till middag?
I: Nä
D: Gräs

D: Så vad tror du hästar äter till kvällsfika?
I: Smörgås kanske? 


Rösten?

Jag är helt säker på att jag åkte på gårdagen fest iförd min egen röst. Däremot verkar jag ha kommit hem utan. Så om ni hittar en röst som ligger och skräpar när ni städar är den säkert min. Kan väl kännetecknas som lite gnällig och inte alls bra på att sjunga. 

Det kan också vara så att jag fått med mig fel röst hem, för jag låter som en karl idag när jag väl får fram ett ljud. Så ni kan ju också kolla med de manliga gästerna om jag tagit nån av deras. 

Önskar får tillbaka den så snart som möjligt, tack! 

Från solsken till åskmoln

Vem har tagit min nöjda glada Henning och bytt ut honom mot denna griniga och missnöjda bebis?

Jag och Irmas är lite småförkylda båda två så jag misstänker att det är även det som spökar för lilleman. Hur som helst börjar det tära på när inget är bra. Inte att sova, inte äta, inte sitta i babysittern, inte babygym, inte bli buren, inte ligga i vagnen. Ingenting. 

En missnöjd bebis, en uttråkad 3 åring (eftersom mamman har fullt upp med en grinande lillebror) och en orkeslös mamma är ingen bra kombo. I kväll besöker jag därför John Blund tidigt, under förutsättning att Henning tillåter det vill säga.