Han går

Idag har Henning valt att gå mer än krypa så jag tror banne mig att vi säger att han går nu. Det är fortfarande omöjligt att gå ute i terrängen. Även inne är det lite stappligt, men då stannar han upp och hittar balansen innan han går vidare. 

Liten blir stor lite för fort. 

Allmän förskoleplats

Nu har Irma gått på sommarlov. Ocv om några veckor gör pappan detsamma. Betyder det att sommaren är på intågande? 

Vi har valt att ha Irma på allmän förskoleplats som bland annat innebär att de är lediga mellan den 31 maj och 1 september. Men eftersom jag ändå är hemma nu och Daniel är hemma i höst så funkar detta för oss. Plus att vi spar in en liten slant. Pengar som vi garanterat kommer behöva inför kommande husprojekt. 

Så är det fler som är hemma på dagarna och vill ha leksällskap så står jag och barnen långt fram i kön och viftar med armarna. Vi ska bara bli prickfria först. 

Kontraster

Igår: 3 timmars sömn som gjorde att dagens fokus var att hålla mig vaken, få Henning att sova i kapp samt undvika att Irma klättrade allt för mycket på väggarna. Maten bestod av hamburgare från Max och tempot var allmänt lågt. 

Idag: Flera timmars sömn ledde en rensad häck, tvättad tvätt, målad lekstuga och lagad mat. Att Irma var på dagis och att Henning samtidigt passade på att sova 3,5 (!!) timme bidrog till maxladdade batterier. 

Tänk vad lite sömn kan göra. 

Nu håller vi tummarna att kulmen för vattkopporna har passerat och att vi får ladda om innan det är Irmas tur.