Så less!

Nu har jag varit förkyld i två veckor. Hosta och snor som vägrar ge med sig. På det slänger vi in lite huvudvärk lite då och då, och så passar jag även på att ha lite ont i halsen vissa dagar.

Det kändes ett tag som att det var på väg att släppa, men nu har jag börjat tro att jag alltid kommer att vara förkyld.

Så j*vla skittrågit faktiskt!

Ny utmaning på gång

Jag har en ny utmaning på gång åt er. Den ligger och väntar på att jag ska bli fri förkylningen bara. Och med tanke på att det äntligen börjar kännas bättre så siktar vi på att den kommer upp här den 1 september. Så kika in då för att vara med på en lite mer ansträngande utmaning.

21 day challenge slut för nu.

Jaha, då är utmaningen över för denna gång.

Hur har det gått för er? Jag hade ju ett litet bakslag när jag var i Stockholm med tjejerna. Men annars har jag stått emot allt. Hur skönt som helst.

Och resultatet då? Jag är faktiskt inte sugen på sötsaker på samma sätt längre. Jag kommer försöka hålla mig ifrån det så mycket jag kan i framtiden också, men vet att det kommer att bli tufft. Därför kommer jag att ha en dag i veckan då jag får äta vad jag vill och hur mycket jag vill. Tänk er "lördagsgodis" fast på valfri dag. Jag tror på detta och vet att jag funkar med tänket "jag får äta allt, men inte alltid". Är ni med på den också?

Viktresultatet då? -1,7 kg på 21 dagar. Helt ok med tanke på att jag bara dansat Zumba en gång och in övrigt inte rört på mig. Inte rört mig alls faktiskt eftersom en dunderförkylning slog till förra veckan och fortfarande sitter kvar. Så snart den är klar med mig kommer jag att börja träna igen också.